Zu Kaufen: 8100 -170 Salir

305.000,- €
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Nettofläche 205 m²
Grundstück 2.248 m²
Übergabe Auf Anfrage

Beschreibung

Verkocht! Dit huis in Salir krijgt nieuwe bewoners, wij wensen hen veel woongenot!

In de zonnige Algarve, in het plaatsje Salir, vindt u deze oase van rust op een perceel van 2248 m2 met een woonoppervlak van meer dan 200m2. Het huis stamt uit 1995 en is daarna in 2009 uitgebreid, waardoor de oorspronkleijke 54m2 woonoppervlakte door onderkeldering vergroot is naar meer dan 200m2. Het huis heeft een grote woonkamer, keuken met inbouwapparatuur, badkamer en grote slaapkamer op 1 verdieping.
Via een aparte ingang kom je bij de annex,met een woonkamer, keuken,slaapkamer met douche en-suite en een separate badkamer met bad en toilet. Het huis is volledig onderkelderd en op het zuiden gericht, gelijkvloers met de tuin waardoor het voor meerdere doeleinden geschikt is. Hier bevinden zich 3 verdere ruimtes die vrij in te delen zijn ( 47 m2)
daarachter nog eens 50m2 Kelderruimte.

Erdgeschoss

Hoofdhuis:
Hal, entree, keuken, woonkamer, slaapkamer met balkon, badkamer, toegang tot terras,trap naar kelderverdieping met drie ruimtes en een grote kelderruimte

Annex:
Woonkamer, keuken, badkamer met bad en toilet, slaapkamer met en-suite douche

Garten

Grote op het zuiden gerichte tuin met een groot boombestand, amandel, olijven, verschillende soorten palmen en zelfs een eucalyptusboom. Op het oosten gericht ligt een terras met een kleine vijver( voorheen de bron). In de tuin naast een mooi bomen en struikenbestand een houten tuinhuis op een fundament, voorzien van water en stroom en kan bijv. als atelier dienst doen, verder een oprit met carport voor twee auto's. Een echte oase van rust in het hart van de Algarve.

Besonderheiten

Door de indeling is dit huis voor meerdere doeleinden geschikt denk aan dubbele bewoning of eventueel verhuur. Het huis wordt op pallet-kachel gestookt.

Eckdaten

Angebot
Immobilien-Nr. 05444
Kaufpreis 305.000,- €
Übergabe Auf Anfrage
Angeboten seit Donnerstag, 26. April 2018
Letzte Aktualisierung Donnerstag, 4. April 2019
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1995
Flächen
Grundstück 2.248 m²
Nutzfläche 205 m²
Brutto-Rauminhalt 500 m³
Fläche andere Innenräume 1 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 9 (von denen 2 Schlafzimmer)
Kessel
Combiboiler Ja
Ausstattung
Garten vorhanden Ja

ZonZone

Karte

Schließen

Zuletzt angesehen